16 Aralık 2015 Çarşamba

Dikmen Baymak Kombi Servisi: 0312 367 36 49

DİKMEN BAYMAK SERVİSİ

0312 367 36 49--0532 463 84 78

dikmen kombi arıza bakım servisi baymak
BAYMAK ANKARA MERKEZ SERVİSİ 0312 367 36 49
http://www.alarkokombiservisiankara.com

 

Baymak kombiler uzun yıllardır ülkemizde beğeni ile kullanılmaktadır. Kombi ve diğer Baymak ürünleri; modelleri, üretim yılları, çalışma koşulları ne olursa olsun oldukça verimli ve güvenli bir şekilde çalışmaya devam etmektedirler.
Ancak her elektronik ve mekanik alet gibi bakıma ihtiyaç duyarlar. Yıllık bakımları yapıldığı sürece bozulmaları küçük olasılıktır. Hem bakım hemde bozulmalar sonrası tamir ve servis hizmetlerinde doğru ve güvenilir servisi seçmeniz de oldukça önemlidir. 18 yıllık deneyimi ve verdiği garantiler ile Egem Kombi en doğru adreslerden biridir.
18 Yıllık hizmet tecrübesine sahip firmamız TSE belgelidir. Kombi ve hidrofor da Marka gözetmeksizin profesyonel ve garantili servis hizmeti veriyoruz.
Gezici servislerimiz sayesinde Ankara il sınırları içerisindeki tüm mahallelere Hızlı-Acil ve kesintisiz hizmet sunuyoruz. Uzman teknik kadromuzu müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusun da genişletmeye devam ediyoruz.
Destek Hattını kullanarak bize ulaşın ve size en yakın gezici servis ekibimizi yönlendirelim.


  • Hijyenik Koşullarda
  • 7 Gün 24 Saat
  • Değiştirilen Her Parçaya 1 Yıl Garanti Güvencesi
  • Hızlı ve Güvenilir Bir Servis Hizmeti İçin Bizi Arayın.
    Ankara’nın her yerinden arayabilirsiniz.
    Evlerinizde ve işyerlerinizde kullanmış olduğunuz kombilere mutlaka yılda en az bir kez periyodik bakım yaptırınız. bakım işlemi doğalgazdan tasarruf ve cihazlarınıza uzun ömür sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki bakımı yapılmış bir kombi daha emniyetli çalışmaktadır.
    Günümüzde artık neredeyse her sektörden kişi veya tamirciler kombi servisi gibi hizmet vermeye çalışmakta. ancak ne yazıkki asıl işleri kombi servisliği olmadığından, tamir işlemi yapmaya çalışırken, cihazları daha da bozmaktadırlar. bu gibi durumlar olmaması açısından, müşterilerimize önerimiz, tse belgesi olan, işinin ehli yada yetkili bölge servisiniz seçmeleri olacaktır. İyi günler dileriz...


  • 1 yorum: